Glæde, motivation og kontakt

-er nøgleordene i enhver træning. Som hundeejere i dagens Danmark har vi en forpligtigelse til, at vores hunde kan omgås andre mennesker og hunde på en hensigtsmæssig måde. Der er ingen som bryder sig om at blive sprunget op af eller jagtet af en stor hund.

Uanset hvilken aktivitet eller sport, man vælger at dyrke sammen med sin hund, så handler det netop om at være "sammen". Det er en fornøjelse at arbejde sammen med en glad hund. Med positive træningsmetoder, stort fokus på kontakt og motivation kommer man længst.

Grand danois'en er oprindeligt en jagthund, højt specialiseret inden for jagt på storvildt (hjorte og vildsvin). Hele hundens krop og statur vidner om historien - den er stærk, agil og har et stort drive. Rundt om i hele verden anvendes grand danois'en i dag til flere forskellige formål. Som inspiration eller bare for stille din nysgerrighed, så kig med her - A Great Dane is ready to go anywhere and do anything, a Maria Gkinala.

Lexie lærer at apportere

Ved hjælp af "trækkeleg" og "dead or alive" på DKKs instruktør kursus den 4. juni lærte Lexie at apportere

Lydighed og øvelser

En hund er en aktiv træningskammerat - uanset race elsker de at arbejde sammen med deres fører.

Jagt- og brugshundetræning

Skudøvelser, apporteringer, spor og dirigeringer. Jagttræning stimulerer hundens naturlige evner og udfordrer den til at tænke selvstændigt for at løse opgaverne

Agility

Koordination, kropskontrol og leg - vigtige elementer i udviklingen af hundens muskulatur og knogler.

Del siden